Annons

Annons

Annons

Buskörning i Tidaholm

Insändare
Insändare: Ungdomar, var vill ni vara?

Hej besviken ungdom. Jag läste din insändare. Jag har inget emot era fordon heller inte er ungdomar. Du frågar, "Vart ska ni vara?" Min fråga till dig/er är, vart vill ni vara?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Var ska man få vara om man skräpar ner och inte tar hand om staden och dess natur? Den frågan ställer "Uppgiven mamma".

Bild: Thomas Gustafsson

Annons

Vart ska man få vara om man skräpar ner och inte tar hand om staden och dess natur? Eller stör på ett sätt som ger en annan stresspåslag mitt i natten.

Trots öronproppar så har jag flertalet gånger vaknat på grund utav musik från bilar. Samt behövt gå ut på balkongen och bett er sänka volymen. Jag blir ledsen.

Du skriver själv om att du förstår att volymen och ned-skräpandet stör. Ja men se du har ju svaren. Sprid till dina vänner och låt dem förstå att gör ni något åt just detta så blir ni automatiskt accepterade. Det är så samhällets regler fungerar, och mänsklighetens.

Annons

Annons

Men det fungerar inte så länge som det fungerar som det nu faktiskt gör. Hjälp er själva. Plocka upp skräpet. Sänk volymen och ni är fria till att få vara precis de ungdomar ni önskar vara. Minus volymen och skräpet.

Låt mina barn slippa mötas av allt skräp som är efter en natt på IFK-parkeringen. Våra barn spelar fotboll där och jag och de blir ledsna av att möta den nedskräpningen. Ta tag i detta istället. Man måste ge och ta. Ta ansvar och vi kan ge er mer frihet. Förstå snälla.

Med vänlig hälsning

Uppgiven mamma och medborgare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan