Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Nämnden har tagit sitt ansvar

Flytten av äldreomsorgsplatser från Lindängen till Solvik är en anpassningsåtgärd, punkt! Det är en av många åtgärder som social- och omvårdnadsnämnden har tagit för att nå en budget i balans.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Social- och omvårdnadsnämnden har tagit det ansvar som åligger dem, anser PeO Graaf.

Bild: Eva Wårenius

Annons

Inte för att landsbygden skall urholkas, för att det är skoj eller för att lägga ner ett välfungerande boende. Det är en anpassningsåtgärd för att Lindängen är ett dyrare boende än boendena i stan, för att kommunen inte har råd, punkt. Det handlar inte om något annat! Inte om ombyggnad av förskola eller om platsbrist.

Kommunen har inte råd med ett dyrare boende och då har social- och omvårdnadsnämnden tagit sitt ansvar för att nå en budget i balans genom en rad anpassningsåtgärder. Inget annat.

Annons

Annons

Vi är en liten kommun, vi kan inte ha allt, tyvärr. Skolor och ålderdomshem på landet eller ålderdomshem och skolor i stan, vi måste välja, tyvärr. Det är tråkigt, ja! Men vad är alternativet?

Jag röstar nej för att social- och omvårdnadsnämnden har tagit sitt ansvar!

PeO Graaf, Daretorp

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy