Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Grundkurs i att krångla till det

Ta ett väl fungerande äldreboende och flytta alla boende och personal. Hävda att det är en besparingsåtgärd. Nonchalera argument om behov av äldreboendeplatser.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det är enklare att rösta ja än rösta nej, menar Patrik Kristoffersen.

Annons

Gör allt för att inte genomföra en av folket initierad folkomröstning i frågan. Krångla sedan så mycket det går för att skjuta fram den beslutade folkomröstningens datum.

När väl folkomröstningen skall ske så hävda att det är ett ekonomiskt ansvarstagande att bygga om äldreboendet till förskola, men nämn inte att kostnaden blir nästintill som för en ny.

Nämn sedan inte att det kommer att behöva byggas ett nytt äldreboende eftersom det väl fungerande redan är nerlagt. Använd sedan motståndarsidans argument om ökad inflyttning till kommunen. Påstå att den nya förskolan är en satsning på landsbygden för att öka attraktionskraften till att flytta dit där det finns tomter som någon annan kämpat för att etablera.

Kämpa sedan för att folk ska rösta nej i den folkomröstning du inte ville ha. Håll sedan tummarna att kommuninvånarna inte förstår att det kostar mer att bygga om ett bra äldreboende till förskola och sedan behöva bygga ett nytt äldreboende istället för att enbart bygga en ny förskola.

Annons

Annons

Eller så väljer du att inte krångla till det!

Rösta ja till Lindängen 5 september!

Patrik Kristoffersen (KD)

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy