Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare: Dags att hålla sig till fakta

Svar till Miljöpartiet. Vi anser att det är dags att hålla oss till fakta!

Bild: Eva Wårenius

Annons

14 boendeplatser är flyttade från Lindängen till Solvik. Flytten innebar en minskning med fyra platser. Om det skulle bli hårt tryck och lång väntan på boendeplats så finns möjlighet att öppna upp 15 platser på Solvik och fyra platser på Midgård. Personer som ansöker om ett särskilt boende får en behovsbedömningen gjord av kommunens biståndshandläggare. Ingen person har fått ett avslag på särskilt boende med motiveringen att det ej finns boendeplatser.

Annons

Annons

Tyvärr måste man ibland ta jobbiga beslut när man har en begränsad ekonomi (budget) för att se till en helhet och en hållbar utveckling.

Vi antar att er budget är på samma slutsumman som vår (S+V). Så berätta gärna vart ni har tagit pengarna ifrån för att behålla Lindängen. Det är det minsta invånarna borde kunna förvänta sig för att kunna ta ett beslut och vara medvetna om konsekvensen.

Patricia Axelsson (V) och Emma Graaf (S) ledamöter i social- och omvårdnadsnämnden

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy