Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare: Lindängens vara eller icke vara

Tidaholmare! Jag hoppas ni alla förstår att ett "JA till Lindängen" innebär att det med all sannolikhet kommer att få läggas ner två avdelningar på ett av Tidaholms andra boenden, det är den krassa verkligheten.

"Jag tycker jag ser många politiker som kliver över sina befogenheter och springer konstiga ärenden", skriver signaturen KDCC.

Annons

En besparing måste göras i social- och omvårdnadsförvaltningen och vi skall inte ställa barn mot äldre, utan det vi gör när vi går till val är att ställa äldre mot äldre.

Lindängen är ett fint boende. Det är absolut inte nyrenoverat utan enbart iordningställt efter annan verksamhet och det ligger jättebra i Ekedalen för en del, men långt ifrån för alla. Det var dock ett av Tidaholms dyraste boenden. Mig veterligen uppfyller det inte den standard som idag finns för att få vara ett SÄBO.

Annons

Annons

En sak som förvånar mig är att en del tidaholmare har tappat rollfördelningen, vem gör vad? Jag tycker jag ser många politiker som kliver över sina befogenheter och springer konstiga ärenden, far med osanning i tidningarna och går på hörsägen istället för att prata med berörda tjänstepersoner och ta till sig fakta.

En politiker säger "Vad" som skall göras. "Hur-frågan" äger tjänstepersonerna.

Det finns en man som heter Axel Danielsson som utbildar politiker och tjänstepersoner i deras roller, väldigt tydligt, han har varit i närliggande kommuner med gott resultat. Bara ett tips.

KDCC

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy