Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Alla väljare gå och rösta!

Alla väljare i Tidaholm, snälla gå och rösta, ung som gammal nu den 5 september. Valet av hur du röstar är ditt. Liksom i alla val. Det är det som demokrati det.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

I demokrat ingår en grundsten, respekt för varandras åsikter för alla, alla, demokratiska partier. Detta visste till och med Platon och Sokrates som anses vara demokratins fäder. Till detta kommer förmågan att lyssna och reflektera.

Men om bara en använder förmågorna att lyssna och reflektera och i respekt svara så faller hela idén med demokratin. Om man istället hemfaller åt att recensera, felsöka, omyndigförklara faller demokratin ihop. Jag blir så ledsen då antingen felsökande drabbar andra eller mig.

Annons

Annons

Snälla försök föra en seriös debatt där glädjen för ditt/mitt ställningstagande lyser igenom. Det är vår enda demokratiska väg framåt. Då visar vi vår respekt för våra ägare, våra innevånare och väljare i Tidaholm. Och en väg framåt för att få fler engagera sig politiskt.

Karin Olofsson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy