Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

VB sänder live från valkvällen om Lindängens framtid – så följer du sändningen

Framtiden för äldreboendet Lindängen vilar i händerna på tidaholmarna – och under söndagen kan den som vill göra sin röst hörd i den omtalade folkomröstningen.

Tidningen sänder live under kvällen – både från studio och stadshuset.

– Det är en historisk händelse, och det är en spännande utmaning att få vara en del av det, säger Börje Andersson, som leder sändningen.

Tidaholmaren Börje Andersson, till vardags nyhetsredaktör för systertidningen Falköpings Tidning, leder livesändningen om Lindängens framtid. Foto: Michael Joelsson

Bild: Josefin Berntsson

Annons

Söndagen den 5 september 2021 ska tidaholmarna få säga sitt om Lindängens framtid i en omtalad folkomröstning – i tidningens livesändning kommer läsarna få följa både valresultatet, och hänga med i studion på VB:s redaktion.

– Självklart är det VB som ska ge tidaholmarna valresultatet, och givetvis ska det ske live. Det känns roligt att erbjuda den här nyhetsservicen i en för många så viktig fråga, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare för Västgöta-Bladet.

Annons

Annons

Börje Andersson leder sändningen i Västgöta-Bladets studio.

– Det är en historisk händelse, och det är en spännande utmaning att få vara en del av det, säger Börje Andersson.

På plats i stadshuset för att bevaka rösträkning och resultat finns Claes Rydholm, nyhetsredaktör, samt reporter Thomas Gustafsson under kvällen – även därifrån kommer tittarna att få följa utvecklingen live i sändningen.

– Det har varit en lång process, men nu ska tidaholmarna äntligen få säga sitt i frågan. Många är säkert nyfikna på resultatet, säger Claes Rydholm.

Ansvarig utgivare och chefredaktör Patricia Svensson, samt VB:s nyhetsredaktör Claes Rydholm, ser fram emot valkvällens livesändning den 5 september.

Bild: Sophia Magasanik

Sändningen är för tidningens prenumeranter – på Västgöta-Bladets sajt och i appen hittar du alla uppgifter för att bli prenumerant, för att ta del av alla nyheter och livesändningar från tidningen!

Till toppen av sidan