Annons

Annons

Annons

Annons

Hjo

Läsartext
Nu bullas det upp med aktiviteter i Korsberga

Bygdegårdsföreningen i Korsberga välkomnar till aktiviteter i höst.

En hel del är på gång.

Detta är en läsartext.

Spöket Laban spelas i bygdegården i november.

Annons

Det har varit full fart på festplatsen vid Korsberga bygdegård i sommar. Föreningens sommarcafé har varit populärt. Vid två tillfällen kåserade folkbildaren Ann-Louise Friberg om sitt samarbete med Birgitta Rasmusson kring bakverkens förträfflighet.

Sedan flera år har bygdegården varit plats för sommarverksamhet för barn i trakten. I år arrangerades två dagar med mycket aktiviteter och bland annat en trollerishow.

Annons

Annons

Höstprogrammet startades med en konsert med Fridare & Sköld. Tina och Bo Frid, Sören Frid och Helena Sköld bjöd på ett mycket uppskattat musikprogram.

Nu på lördag startar föreningens tipspromenad. Varje lördag i september och första lördagen i oktober erbjuds det promenader mellan klockan tio och tolv. Två olika sträckor, både runt och över Korsberga kullar. Det blir även lotteri och kaffeservering.

I oktober bjuder föreningen åter in till det populära Blomsterkvällen med Marie Lennartsson.  I slutet av oktober besöks bygdegården av ”Föregångerskan”, en teater om tiden då kvinnor kämpade för rösträtt. Bygdegårdarna vill manifestera 100-årsjubileet av demokrati i Sverige. Barnteatern och Spöket Laban spelas i bygdegården i november.

Alla arrangemang anordnas utefter de då gällande råd och restriktioner kring covid-19. Värt att besöka Korsberga bygdegård i höst.

Annons

Annons

Till toppen av sidan