Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Vi Tidaholm säger ja till Lindängen

Söndagen den 5 september är det dags för tidaholmarna att säga sitt om äldreboendet Lindängen i Ekedalen. Vi Tidaholm kommer att rösta ja för Lindängens bevarande som boende för äldre.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Lindängen behövs här och nu och i framtiden", skriver Vi Tidaholm.

Bild: Eva Wårenius

Annons

Vi är övertygade om att Lindängen behövs i Ekedalen både nu och i framtiden.

Det är fakta att vi lever allt längre och blir allt fler äldre vilket betyder att det krävs fler platser på särskilda boenden här och nu och i framtiden.

Samtidigt kan och vill inte alla leva sina sista år inne i stan eller ensam i hemmet. Lindängen har de bästa förutsättningar för ett tryggt boende i skogsmiljö som är unikt och värd att försvara.

Annons

Annons

Vi Tidaholm står även bakom motionen om att införa ett demensboende i kommunen vilket vi anser skulle passa utmärkt med Lindängens små avdelningar. För att kunna säkerställa framtidens finansiering bland annat i social- och omvårdnadsnämnden kommer Vi Tidaholm kämpa för att spara in pengar genom att driva frågan om att skära ner i antal fritidspolitiker i Tidaholms kommunfullmäktige helt enig med Kommunallagen.

Rösta ja till Lindängen!

Vi Tidaholm (VT)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy