Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Vill ha en framtida trygghet för äldre!

Angående folkomröstningen om Lindängens framtid så vill vi göra ett förtydligande: Detta val gäller inte om man vill ha ett äldreboende eller en förskola på Lindängen. Inget skall uteslutas och allt behövs, nu eller i en snar framtid!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Lindängen.

Bild: Claes Rydholm

Annons

Frågan är således:  Skall Lindängen återöppnas eller inte!

För att vi äldre skall kunna bo tryggt på ett boende, vill vi, eller kan inte alltid bo kvar hemma.

Om man röstar ja till Lindängen innebär det väl att det lyckligtvis kan återöppnas igen!?

Idag finns det kö till SÄBO-platser, och kommer att bli längre de närmaste åren om 24 platser försvinner. Alla platser behövs och kommer att fyllas - många vill även bo kvar på landet.

Annons

Annons

Ett återöppnande utav Lindängen kan vi hoppas på att kommunen kan satsa på ett demensboende som det redan finns ett beslut på.

När man pratar allmänt med folk, så tror många att det gör ingen nytta att gå och rösta för Kommunen har redan bestämt sig! Och även att det inte gör någon nytta för att verksamheten på Lindängen redan flyttat till Staden!

Men så är inte fallet, de gamla som redan tvångsförflyttats till stadens äldreboende Solvik i maj i år, behöver inte flytta tillbaka till Ekedalen om de inte vill. En till flytt orkar de inte med en gång till, utan det skall då fyllas på med de som står i kön. 

Några av oss äldre

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy