Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Insändare: Hoppas verkligen vi lämnat den tiden bakom oss

Svar till Peder Malmberg. Sådana tråkiga upplevelser som du skriver om hoppas jag verkligen att vi lämnat bakom oss, de ligger dessutom ganska långt tillbaka i tiden.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tony Pettersson (S) känner inte igen Malmbergs beskrivning.

Bild: Josefine Hektor

Annons

Jag känner inte igen mig i detta under den tid jag varit aktiv i politiken i Tidaholm, det vill säga från 2006 och framför allt inte under de åtta år jag varit nämndsordförande.

Vid ett flertal tillfällen är det tvärtom. När jag talat med företagare och entreprenörer som varit aktiva i fler kommuner, att i Tidaholm är det mycket enklare, där kan man gå upp till en tjänsteman och diskutera sina problem och komma fram till en lösning. Därmed inte sagt att vi inte ska håll oss till de lagar och andra riktlinjer som styr verksamheten i en kommun.

Annons

Annons

Att vi nu har knutit vår näringslivsstrateg till samhällsbyggnadsförvaltningen är jag helt övertygad om är ett steg i rätt riktning. Vi har även arbetat aktivt med att tillhandahålla industrimark för att tillgodose de behov som finns.

Till sist vill jag säga att jag tror på breda politiska koalitioner som tar ansvar.

Tony Pettersson (S)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy