Annons

Annons

Populär duo spred sång och glädje på Allträffen

Det fanns inte många platser tomma vid senaste Allträffen i Pingstkyrkan. Många kom för att lyssna till äkta paret Thomas och Anita Granath som sjöng och spelade.

Många kom för att lyssna till äkta paret Thomas och Anita Granath som sjöng och spelade. Bild: Privat

Annons

Att det är en populär sångarduo förstår man eftersom flera besökare hade rest ganska långt till denna samling. Paret som ackompanjerar sig själva till två gitarrer sjöng en stor knippe både kända och mindre kända sånger. Även egenskrivna sånger eftersom både Thomas och Anita har författat många fina sånger. De varvade med att sjunga både solo och duett och publiken sjöng med i många sånger. Exempel på sånger som sjöngs var bland annat Hans hand i min, Gud har omsorg om dej, Blott en dag, I en storm, Gud är på riktigt, Flyttfåglarna.

Anita talade om Guds omsorg mellan flera sånger och Thomas höll en varm appell. Som avslutning sjöngs sången Välsignelsen. I en paus serverade herrarna kaffe med hembakade bullar och äppelrutor vilket var mycket uppskattat.

Anita och Thomas fick en varm applåd som tack och hälsades välkomna tillbaka.

Annons

Gitt Nielsen Karlsson

Allträffen var välbesökt.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy