Annons

Annons

Läsartext
Känd dansbandsångare underhöll SPF:are

Nu har samhället öppnats successivt, även i föreningslivet och kulturutbudet. Vulcans musikkår kunde erbjuda en fin höstkonsert i söndags med stor publik och SPF Seniorerna hade fullt hus första gången i villan i måndags, där man ändå fortfarande måste föranmäla sig, om man vill delta.

Detta är en läsartext.

För underhållningen stod Henrik Strömberg, sångare i dansbandet Scotts från Lidköping. Bild: Alf Bogren

Annons

För underhållningen stod Henrik Strömberg, sångare i dansbandet Scotts från Lidköping. Han var med redan från början 1992 och på heltid sedan 2008. Han är en av de främsta sångarna och musikerna i sin genre, vilket han verkligen visade i sitt framträdande.

Henrik Strömberg sjöng till eget gitarrackompanjemang ett stort antal kända sånger, där publiken kunde sjunga med. Ett potpurri på Sven-Ingvars låtar ingick i programmet, liksom Schytts och även Elvis.

Helena Holmberg från Vuxenskolan informerade om kommande cirklar och program. Mats Bengtzon leder ett berättarkafé och Nils Werner kommer att leda en mobilcirkel för nybörjare.

Ulla Brissman i resekommittén informerade om kommande resor och ordföranden i Tidaholms SPF Agneta Hendrikson inbjöd gamla och nya medlemmar till nästa månadsträff den 8 november med ett intressant program.

Annons

Lars Hjertén

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy