Annons

Annons

Så ska du klä dig i höst – senaste modet visades i Mobacken

I kontrast mot de sprakande höstfärgerna utomhus presenterades höstens och vinterns kollektion då Mobackens bygdegårdsförening öppnade igen efter 1,5 års ”pandemistängning”.

Det har varit modevisning i Mobackens bygdegård. Bild: Annika Engstrand

Annons

– Det känns så bra att åter kunna samlas till något trevligt! Våra gäster, ett fyrtiotal damer, fick se en kavalkad av plagg i svart, grått, diesel, ljung men också jeans, passera revy när sex kvinnor visade hur vi ska klä oss i höst, informeras det.

Alla mannekängerna samlade tillsammans på scenen i Mobackens bygdegård. Bild: Annika Engstrand

Annons

Eva på Look berättade om mjuka material i ull, kashmir, bambu och följsam manchester och gästerna fick också möjlighet att själva känna på olika kvalitéer.

Annons

Som sig bör i en bygdegård fanns det också ett lotteri där den som hade turen på sin sida kunde välja mellan underkläder från samma butik eller blommor från Lidéns. Kommande aktivitet, som föreningen står värd för, är en Quiz-kväll i början av december.

Birgitta Andersson

Bild: Annika Engstrand

Bild: Annika Engstrand

Annons

Annons

Bild: Annika Engstrand

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy