Annons

Annons

Annons

Annons

Ladda ner nya appen – läs VB i mobilen

Hur gick det i kvällens match? Vad sa politikerna i dagens debatt? Och varför är det köer in till stan?

I tidningens app får du de senaste nyheterna – direkt när det händer, direkt till din mobil.

I VB:s app får du alltid de senaste nyheterna, direkt till din mobil.

Bild: Sophia Magasanik

Annons

Västgöta-Bladet finns som känt på flera plattformar och i ett flertal format – den ständigt uppdaterade sajten, den klassiska printupplagan, samt den digitaliserade e-tidningen.

Men appen, som du laddar ner till mobilen, är det smidigaste alternativet för dig som är på språng och vill få tillgång till nyheter dygnet runt på VB.

– Den nya appen är verkligen ett par strån vassare - den är både snyggare och mer överskådlig. Med den missar du som är nyfiken på närområdet och vill ha koll heller inga av våra nyheter - och du kan också skräddarsy vilka pushnotiser du vill ha, vilket jag tycker är bra, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare och chefredaktör.

Annons

Annons

– En finess jag personligen är särskilt förtjust i är Nyhetsdygnet - där listas alla publiceringar per dag, vilket ger en jättebra översikt över vad som hänt och är smart om man letar efter en tidigare artikel. Den går jag till under dagar då jag inte hunnit med att läsa allt.

Appen är kostnadsfri. För att ladda ner appen går du in på Appstore (för iPhone) eller Google Play (Android). Där söker du på Västgöta-Bladet eller VB, och väljer att ladda ner appen.

I appen kan du senare bestämma vad du vill ha pushar om – är du intresserad av sport, ett visst lag, politik, eller kultur? Eller kanske allt? Här kan du enkelt fylla i vad du är intresserad av, och vilka pushar du vill få i mobilen!

Till toppen av sidan