Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm Centrum

Tuffa bataljer i boule under två dagar

Tidaholms Bouleförening har haft ett tävlingsarrangemang i dagarna två. Tillresta spelare lade beslag på de framskjutna placeringarna.

Vinnare i V 65 klassen Georg Liden o Siw Wärnbring Jönköping

Annons

Lördagen den 30 oktober var det en öppen tävling för licensierade spelare i boule. Det var tolv lag anmälda. Flera var etablerade duktiga boulespelare från bland annat Örebro, Karlsborg, Borås och Hjo (spelande för Malmö).

Upplägget var först grundspel där det var fyra lag per grupp som sedan gick vidare till antingen A- eller B-final. Åttalag gick till A-final och fyra till B-final.

Annons

Duktiga spelare som Nicolaus Gonzales Hedqvist, som är med i juniorlandslaget, och Lukas Rudin från J 23 landslaget lyckades inte denna dag.

Annons

Från Karlsborg deltog precisionskyttemästaren Mikael Gustavsson i samspel med Jörgen Lungberg som tog hem titels denna dag. Tvåan Marie Nord och Roger Söder är också mycket duktiga spelare.

Tidaholm BF hade med två lag, Jessica Jansson och Björn Berg. Duon gick till A-final men blev utslagna i kvartsfinalen.

Orvar Andersson och Thor-Allan Tullsjö gick till B-final men förlorade finalmatchen.

Dagen därpå var det V 65 där elva lag hade anmält sig. Spelet hade samma upplägg, först grundspel sen finaler.

Här var det spelare från Jönköping, Skövde, Skare, Mariestad, Tibro, Karlsborg, Vara och Tråvad. Jönköpingslaget Siw Wärnbring och Georg Liden vann V 65 klassen över Mariestadslaget Tage Axelsson och Stig Eklund.

Ett mycket lyckat arrangemang, många nöjda spelare gillade bouleföreningens fina boulehall. Ett tack riktades till sekretariatet och serveringen som gjorde ett utmärkt arbete.

Thor-Allan Tullsjö

Vinnare i öppen dubbel Jörgen Lungberg och Mikael Gustavsson Karlsborg

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy