Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd väst

Läsartext
Nu blir det livat i Acklinga med auktion och grantomtar

Fredagen den 19 november bjuds det auktion i Acklinga församlingshem där auktionsutroparen Mats Löwing svingar klubban, håller låda och ropar kvällen lång.

Detta är en läsartext.

Förra årets grantomteförsäljning, i samarbete med Mobackens trähantverk, blev mycket lyckad och därför upprepas konceptet i år.

Annons

Auktion är försäljning och köp via budgivning under en begränsad tid där den som bjuder högst när klubban fallit får köpa varan. Budgivningen kan i tid pågå från flera veckor till fyra sekunder vid stora blomsterauktioner i Nederländerna.

När det är auktion här i bygden blir det lite mer lagom. Fredagen 19 november bjuds det auktion i Acklinga församlingshem där auktionsutroparen Mats Löwing svingar klubban, håller låda och ropar kvällen lång. Det går att bjuda på grantomtar och kransar, ätbart och vackert, köpa lotter och buda,

Annons

Annons

samt äta ett gott och hembakt adventskaffe.

Alla pengar som kommer in går till välgörenhet. Syföreningens ordförande hoppas på en härlig kväll och hälsar alla varmt välkomna. Förra årets grantomteförsäljning, i samarbete med Mobackens trähantverk, blev mycket lyckad och därför upprepas konceptet i år.

I Mobacken tillverkas runt hundra grantomtar som sedan kan beställas genom Svenska kyrkans expedition. Det är först till kvarn och tomtarna kostar minst 250 kronor.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy