Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm Centrum

Läsartext
M&M stod för sången när SPF träffades under trevliga former

SPF Seniorerna i Tidaholm har haft månadsmöte i villan. M&M stod för underhållningen.

Detta är en läsartext.

M&M bjöd bland annat på sånger av Lill Lindfors.

Bild: Christer Bergström

Annons

Ordförande Agneta Hendriksson inledde månadsmötet/rekryteringsmötet som denna gången var ett samarbete med studieförbundet Vuxenskolan.

Eftersom det varit begränsningar vad gäller aktiviteter på grund av pandemin har många föreningar märkt en minskning av medlemsantalet, glädjande nog har det inte varit så i Tidaholm.

Det delades ut en medlemsenkät som alla uppmanades att fylla i, vad finns det för förslag/önskemål om program på månadsträffarna, finns det förslag på resor, studiebesök och så vidare.

Annons

Annons

Årsmötet 2022 kommer att hållas i februari, ordföranden uppmanade de som blir kontaktade för uppdrag att ställa upp om möjlighet finns, det behövs många personer till olika poster.

Det kommer att vara en torsdagslunch på Festvåning 4:an 18 november, anmälan behövs och då till Vuxenskolan. Nästa månadsmöte är 13 december och då förhoppningsvis med lucia och tärnor. Fortfarande gäller anmälan till varje månadsmöte.

För musikunderhållningen svarade M&M som består av Birgitta Sörensson och sonen Marcus. De hade en bred repertoar och framförde allt från medley med Sven-Ingvars, lite 60-talslåtar, Flickan i Havanna och fick med både Thor-Leifs och Lill Lindfors. Allt framfördes medryckande och med igenkänning i de låtar som spelades.

Efteråt blev det lottdragning. Kaffe med tårta serverades i början av mötet.

Elvy Lindqvist

Annons

Annons

Till toppen av sidan