Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd sydost

Läsartext
Följ ljuskäglorna genom mörka skogen i Daretorp

Den 20 november är det nypremiär för Ficklampspromenaden med tomtetema som har fått göra en paus sedan 2019 på grund av pandemin. Start och mål är vid Daretorps bygdegård.

Detta är en läsartext.

Mysigt och spännande i Gällebergsskogarna blir det på lördag.

Annons

Daretorps bygdegård har arrangerat promenaden under ett antal år och den har blivit lite av en tradition i bygden och den 20 november är det dags igen. Tanken är att den ska vara utan skrämmande inslag och motsatsen till en spökpromenad och därmed barnvänlig. Barn brukar också tycka det är mysigt med alla lampor som blinkar bland träden.

Promenaden går av stapeln på sena eftermiddagen och det är redan då becksvart i skogen och banan märks ut med marschaller så att det ska vara lätt att hitta rätt väg. En trevlig överraskning väntar stora och små i skogen och vem vet kanske tomten dyker upp bland träden.

Annons

Annons

Bygdegården kommer vara öppen och då finns möjlighet att få lite värmande kaffe med dopp eller varför inte en korv med bröd.

– Från föreningens sida är vi väldigt glada att vi åter kan starta upp med aktiviteter igen efter den långa tid det har varit med restriktioner och begränsade möjligheter att träffas, informerar Yvonne Andersson.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy