Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Stolta över 50 år i musikens tjänst

Kommande helg firar Kulturskolan Smedjan 50 år i musikens tjänst. 50 kreativa år som har gett oerhört många barn och unga ett helt nytt perspektiv och en ny roll i livet. Detta är stort!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Zelal-Sara Yesildeniz, ordförande för Kulturskolans Intresseförening.

Annons

Det är med glädje och stolthet jag idag leder Kulturskolans Intresseförening (KIF) som bildades 1976 av Bengt Åsberg. KIF:s syfte är att vara ett stöd, såväl ekonomiskt som praktiskt, till Kulturskolan Smedjans elever. Vi skall även medverka till en öppen och meningsfull kontakt mellan skolans elever, lärare och föräldrar.

Under det här verksamhetsåret har vi bland annat på olika sätt uppmärksammad att Kulturskolan Smedjan firar 50 år genom att porträttera olika elever och dessa familjer på sociala medier, skrivit insändare och debattinlägg, låtit tidigare elever skriva om betydelsen av tidig utbildning inom kultur och musik i deras liv, varit aktiv med att hjälpa till med fikat till eleverna och lärare samt bidragit med 12 000 kronor till ett inköp av nya jackor till eleverna med Kulturskolan Smedjans loggan på.

Annons

Annons

Det är oerhört givande att vara ordförande för KIF med en aktiv styrelse och engagerade lärare. Tillsammans bidrar vi att Kulturskolan Smedjan fortsätter att vara en viktig resurs i samhället!

Zelal-Sara Yesildeniz, ordförande för Kulturskolans Intresseförening (KIF)

Till toppen av sidan