Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Innebandy

Innebandyungdomar från Fröjereds IF på Västgötaläger

Under höstlovet var tolv ungdomar från Fröjereds IF i Mariestad och tränade när Västergötlands Innebandyförbund anordnade Sweden Floorball Youthcamp.

Fröjeredsungdomar på Västgötaläger: Emma Frejd, Nora Ider, Elias Vik, Simon Brandes, Albin Kvist, Jacob Holmgren, Simon Öhgren, Ville Brindeland, Simon Pettersson, Sanna Axelsson. Liggande: Truls Melander. Saknas på bilden: Linnéa Skoog.

Bild: Privat

Annons

Det är ett innebandyläger som drivs av Västergötlands innebandyförbund och som ingår i Svensk Innebandys koncept för spelarutveckling.

Lägret pågick under tisdag-onsdag i Novab Arena i Mariestad. Lägret var för flickor och pojkar födda 2006 och 2007.

Det var träning från klockan 09.00 till 16.00 båda dagarna. Fyra teman genomsyrade lägrets praktiska innehåll: Spelförståelse, Dueller, Give and go och Avslut. Killarna delades in i två grupper med 24 spelare i varje. Tjejerna hade en grupp på 24 spelare.

Annons

Annons

Ungdomarna tränades av bland annat före detta SSL-spelaren och numera SSL-tränaren David Gillek och Fröjeredsfostrade duon Jacob Olofsson och Alexander Svensson.

Mycket innebandy hanns med på dessa två dagar, då totalt åtta träningspass genomfördes. Detta var något som gänget från Fröjered gillade då det inte blev någon dötid utan innebandy för hela slanten.

Deltagare från ett 20-tal olika klubbar runt om i Västergötland deltog på lägret som avslutades med information om kommande Västgötaläger och uttagningar till distriktslaget. Sammanfattningsvis var

Fröjeredsungdomarna nöjda med lägret, som höll hög klass på såväl spelare som ledare. Dessutom hade de roligt tillsammans och träffade också en del nya kompisar.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy