Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd sydost

Läsartext
Traditionell julmarknad i Daretorp

Kommande lördag är det äntligen dags för julmarknad i Parhuset, Gälleberg igen. Arrangemanget kommer att vara lite enklare än tidigare år på grund av rådande tider, men riklig julstämning utlovas.

Detta är en läsartext.

På lördag den 27 november är det julmarknad vid Parhuset i Gälleberg.

Annons

Ett 20-tal marknadsknallar kommer att saluföra sina varor under julmarknaden. Utbudet kommer att vara blandat och omfattar såväl matnyttigt som ögonfröjd.

Med pandemin i färskt minne har marknaden strukturerats om för att minska risken för trängsel. Vissa knallar kommer att finnas inne i Kulturladan, andra kommer ha sina stånd i ett större tält medan åter andra står under bar himmel.

Annons

Serveringen på denna julmarknad kommer även att vara lite förenklad i jämförelse med tidigare år. Kaffeservering finns inne i Parhuset samt i ett större tält. Därtill kommer det att vara korvgrillning med glöggservering på flera platser utomhus.

Annons

Lotterier, loppmarknad och tipspromenad kommer det också att finnas.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Daretorpsbygdens Intresseförening och Studieförbundet Vuxenskolan

På lördag blir det Julmarknaden i Parhuset, Gälleberg.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy