Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
SPF får besök av Tidaholms lucia

Vid nästa månadsmöte med SPF seniorerna den 13 december blir det luciaframträdande av Tidaholmsbygdens lucia Nora Nordström med följe.

Detta är en läsartext.

Tidaholms lucia med tärnor kommer till SPF på luciadagen.

Bild: Thomas Gustafsson

Annons

Eftersom månadsmötet infaller just den 13:e känns det särskilt roligt att kunna erbjuda besök av Tidaholms lucia och hennes följe. Det är två år sedan vi fick avnjuta luciasångerna live, så längtan är stor och förväntningarna höga inför besöket. Presentationen av kandidaterna i tidningen har följts med intresse. De har alla vittnat om betydelsen av luciafirandet för alla generationer, ett ljus i mörkret.

Annons

Annons

Från distriktsstyrelsen kommer Sture Ljungqvist och informerar om viktigt informationsflöde som ges i SPF-appen, ett snabbt sätt att tillägna sig allt som sker på riks-, distrikts- och föreningsplan inom SPF. Ordföranden, Agneta Hendrikson, redogör bland annat för senaste nytt från kommunala pensionärsrådet och resekommittén presenterar förslag på resor och upplevelser. God fika, tid för inköp av lotter och tid för samtal utlovas.

Katrin Kvarnliden

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy