Annons

Annons

Annons

Annons

Hjo

Läsartext
Julstämning på Almnäs trots utebliven marknad

Det blev tyvärr ingen julmarknad på Almnäs i år.  För  att på något sätt hålla traditionerna vid liv har några "tomtar", som under många år arbetat med julmarknaden under gemytliga former träffats vid Salpeterladan och upplevt lite julmarknadsstämning. 

Detta är en läsartext.

Fågelås Julmarknadsförening har träffats under gemytliga former vid Salpeterladan och upplevt lite julmarknadsstämning.  Bild Thore Thorsén

Annons

Tomtarna hade gjort lite julfint i ladan även i år. I det något bistra vintervädret har det i värmen från en brasa smakat bra med glögg och pepparkaka, när glöden ansågs lämpad för grillning  var det perfekt att hålla värmen med nygrillad korv. Humöret var på topp och minnen och erfarenheter  från tidigare julmarknader har varit samtalsämnen vid brasan. Dock är det som överskuggar allt annat de förhållanden som råder och som gör det omöjligt att ordna med marknad.

Annons

Annons

Fågelås Julmarknadsförening är trots detta optimistisk och hoppas att kunna inbjuda till  traditionell julmarknad nästa år. Med detta vill "Tomtarna på Almnäs" tillönska Er alla en lugn och fridfull jul!

Thore Thorsén

Lite av varje inom juldekoration. Bild Thore Thorsén

Annons

Annons

Till toppen av sidan