Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm Centrum

Läsartext
Dubbla sammankomster för PRO – Bälgadraget och luciabesök

PRO har haft två sammankomster på kort tid i Villan. Det har varit trevlig samvaro med information och underhållning. Nu senast var Tidaholmsbygdens lucia Nora Nordström på besök med sina tärnor.

Detta är en läsartext.

Tidaholms lucia Nora Nordström med följe. Bild: Håkan Svensson

Annons

PRO Tidaholm bjöd in de medlemmar som fyllt 85 år och äldre till tårtkalas i Disponentvillan, ungefär 65 medlemmar hade hörsammat inbjudan. Pensionärsorganistionen hade några timmars trevlig samvaro, deltagarna drack kaffe och åt tårta.

Bälgadraget stod för underhållningen vid en av träffarna. Bild: Håkan Svensson

Annons

Annons

Dragspelarna i ”Bälgadraget” underhöll med många fina melodier och historier vilket var mycket uppskattat. Några timmar går fort när man har trevligt, så var det dags att bryta upp.

PRO-styrelsen hoppas alla var nöjda med sammankomsten.

Årets sista månadsmöte med luciafirande hölls i Disponentvillan den 10 december 2021. Mötet öppnades av ordförande Gunilla Hårdberg som hälsade alla välkomna. Gunilla rapporterade att Maria Wänerstig från omvårdnadsavdelningen varit och informerat om ”Framtidens äldreomsorg”. PRO vill att pensionärer ska kunna få lite rabatt på det man handlar i Tidaholm då andra kommuner har haft detta länge. Gunilla undersöker om affärerna är villigt inställda till detta.

Vill man följa med till Ceasarstugan den 19 februari 2022 för att äta en bit mat och se den nya farsen som spelas upp, så finns biljetter kvar, anmälan sker till Björn Wernersson så snart som möjligt.

För underhållningen på mötet stod PRO:s sång- och musikgrupp för. De framförde många fina julsånger i två framträdanden.

Bowlingklubben med Christer Ax som ordförande önskar få fler deltagare till klubben. Man är välkommen till Bowlinghallen måndag, tisdag eller onsdag.

Nu var det dags för dragning i lotterierna där många fina vinster utlottades, den som hade tur i fifty-fifty dragningen var Rigmor Andersson som vann 710 kronor.

Annons

Till sist fick PRO besök av Tidaholms lucia med tärnor som sjöng fler stämningsfulla lucia- och julsånger. PRO önskade alla till sist En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Birgitta Sandén

Det har varit bra uppslutning på mötena i villan. Bild: Håkan Svensson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy