Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ingmarstorp

Läsartext
Ingen julfest på Trettondedagen i Folkets Park

Det blir ingen julfest i Folkets park på Trettondedag jul.

– Vi tvingades ställa in 2021 på grund av pandemin och har tyvärr fått göra detsamma denna gång, säger Per Bergström och Michelle Hjerp Holmén, ordförande i LO-facken respektive Socialdemokraterna i Tidaholm.

Detta är en läsartext.

Per Bergström, LO facken och Michelle Hjerp Holmén, Socialdemokraterna, ses här utanför Folkets park.

Bild: Privat

Annons

En tradition som är årligen återkommande, sedan många år tillbaka, är dansen kring granen i Folkets Park på Trettondedag jul.

Det är LO-facken och Socialdemokraterna som inbjuder till detta evenemang som brukar locka många barn och deras föräldrar och andra anhöriga till en stunds samvaro i den fina folkparken.

Inför stundande helgdag var dansledaren Sören Frid inbokad liksom den efterlängtade tomten och förhoppningen fanns att det skulle gå att anordna nu 2022 om inte den eländiga pandemin satt käppar i (h)julet.

Annons

Annons

– Vi tvingades ställa in 2021 på grund av pandemin och har tyvärr fått göra detsamma denna gång, säger luttrade Per Bergström och Michelle Hjerp.

Duon ser däremot framemot firandet på midsommarafton i Bruksvilleparken, som man också är arrangör av, för då hoppas man att det är möjligt att genomföra arrangemang med större folksamlingar igen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy