Annons

Annons

Annons

Dotorp

Falköpingsbon Tindra blev årets första bebis i Skaraborg

Knappt en halvtimme in på 2022 såg årets första skaraborgare dagens ljus. Bebisen, som fått namnet Tindra, var minst sagt efterlängtad av sina föräldrar.

— Vi trodde inte att vi kunde bli med barn och nu när hon är ute känns det fantastiskt, men också väldigt overkligt, berättar den nyblivna mamman Cecilia Tibblin.

Text

Falköpingsborna Tommy Samuelsson och Cecilia Tibblin hade precis vänt sig till en infertilitetsmottagning, för hjälp med deras ofrivilliga barnlöshet, när glädjebeskedet att Cecilia var gravid överraskade dem i april förra året. På nyårsdagen kom äntligen deras dotter Tindra till världen och hon blev därmed den första i hela Skaraborg att födas under 2022. De nyblivna föräldrarna längtar efter att bli utskrivna från sjukhuset och få ta med sig sin juvel hem.

Bild: Privat

Annons

De hade kämpat i flera år. För Tommy Samuelsson och Cecilia Tibblin i Falköping var drömmen om att få bli föräldrar något som levt med dem länge. Efter ett missfall i början av 2020 försökte de flera gånger utan resultat och när det gått ytterligare ett år blev de inskrivna för en infertilitetsutredning.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på vastgotabladet.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan