Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
Tanterna från Bagaren skapade färgprakt hos SPF

Tanterna från Bagaren satte färg på årets första möte med SPF. De hade tidsenliga kläder, hattar, ordentliga handväskor och käppar. De spred glädje både med sin sång och sitt sätt att kommunicera mellan låtarna.

Detta är en läsartext.

Underhållning från Skövde bjöds det på i form av gruppen "Tanterna från Bagaren". Bild: Jan-Ove Piehl

Annons

De är nu åtta stycken som uppträder. Kvinnorna arbetade tidigare som undersköterskor på Bagaren i Skövde som då var servicehus. I år har de hållit på i femton år.

De har en bred repertoar, börjar med att dansa loss i lite rock och framför med egna texter melodier till flera kända, äldre schlagers.

En medlem berättar mycket träffsäkert hur det kan vara att åka med sjukresor och de orter man får besöka utan att egentligen ha beställt just den rutten.

Annons

Annons

Gamla schlagern 34:an framfördes med ny text: "Tantvarning på gång". Där beskrivs hur tanten tar farväl av ungdomen.

Som avslutning framfördes ett medley av gamla, kända låtar. De avtackades med en blomma av ordföranden och applåder för sitt glada och trevliga framförande.

Lite information följde sedan av ordföranden om kommande program som ju trots allt är lite osäkert på grund av för dagen nya covidrestriktioner.

Birgitta Karlsson informerade om medlemsavgiften och hur den fördelas. Kaffe med goda tillbehör och lottdragning skedde i vanlig ordning.

Elvy Lindqvist

Annons

Annons

Till toppen av sidan