Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
Hajrudin lämnar som V-ordförande och förstanamn – han ersätter

Efter många år med stort engagemang för Vänsterpartiet valde Hajrudin Abdihodzic att inte ställa upp för omval till ordförandeposten för Vänsterpartiet Tidaholm.

Detta är en läsartext.

Vänsterpartiet laddar för valrörelse med nya ordföranden Fredrik Lindberg i spetsen. fr v: Hajrudin Abdihodzic, Patricia Axelsson, Leif Wiklund, Fredrik Lindberg, Lisbeth Ider, Britt Norström, Anna Ider, samt Henrik Vang.

Bild: Privat

Annons

På torsdagens årsmöte stod många sedvanliga punkter på dagordningen. Några som stack ut var valet 2022 samt val av ny ordförande.

Vänsterpartiet Tidaholm har det senaste året fått flera nya medlemmar och är mer taggade än någonsin inför valåret 2022.

Valsedeln som i dag klubbades innehåller en blandning av nya och gamla namn och det som sticker ut mest är längst upp på listan.

Annons

Hajrudin Abdihodzic har under många år varit Vänsterpartiet Tidaholms ansikte utåt och på ett helt fantastiskt sätt lett partiet genom med och motgångar och med stort engegemang stått stadigt med hjärtat till vänster.

Annons

Nu har han valt att inte ställa upp på nyval. Ny ordförande är Fredrik Lindberg och med nytt driv ska han leda partiet in i valåret 2022.

Patricia Svensson

Fakta

Valsedel vänsterpartiet Tidaholm

1. Fredrik Lindberg,
2. Patricia Axelsson
3. Henrik Vang
4. Per Wiklund
5. Lisbeth Ider
6. Britt Norström
7. Anna Ider
8. Hajrudin Abdihodzic
9. Lars-Ove Larsson

Hajrudin Abdihodzic (V) tackade för sig som ordförande i Vänsterpartiet Tidaholm.

Bild: Privat

Bild: Privat

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan