Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd sydost

Läsartext
Påskpromenad till stöd för Ukraina

På annandag påsk blir det åter traditionsenlig Påskpromenad i Gälleberg med lotterier, servering, loppmarknad och öppet i skogsmuseum. Hälften av dagens behållning kommer att skänkas till Ukraina via UNHCR.

Detta är en läsartext.

Det ska bli fint väder i påsk. Vad passar då bättre än en tipspromenad på Hökensås.

Annons

Så sakta börjar samhället återgå till normalt igen efter två år med pandemirestriktioner. Daretorpsbygdens Intresseförening kan därmed åter bjuda in till påskpromenad. Det finns en kortare och en längre bana att välja mellan. Den kortare sträcker sig över en kilometer och den längre är tre kilometer lång. Den som har lite svårt att gå kan lösa startkort och låna frågepärmen.

Annons

Lotteriet är laddat med fina vinster och loppisen är det påfyllt med massor av nyinkomna grejer, denna dag även textilier.

Annons

Under vårvintern har föreningens snickarkunniga herrar ägnat sig åt att bygga om köket i Parhuset. Detta arbete är inte helt slutfört varför det inte kan bjudas några våfflor på annandagen. Men ingen ska behöva vända hem hungrig. Inne i parhuset finns det kaffe med hembakat och utomhus blir det korvgrillning.

Som redan nämnts kommer hälften av dagens behållning att skänkas till UNHCR och deras arbete för Ukrainas folk.

Annons

Annons

Till toppen av sidan