Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
Second Hand Brothers underhåller på Allträffen

I morgon, torsdag, är det dags för Allträffen igen i Pingstkyrkan. Då gästas samlingen av en grupp herrar från Huskvarna med namnet Second Hand Brothers.

Detta är en läsartext.

Second Hand Brothers bjuder på flerstämmigt och lite barbershop.

Annons

Gemensamt för dessa är att alla arbetar som volontärer på Erikshjälpens Secondhand-butik i Huskvarna. Gruppen bildades av en slump 2015 sedan de sjungit några sånger på en julfest och därefter uppmuntrades att fortsätta.

Om sig själva berättar de: "Alla har passerat så kallade bäst före-datum men litar ändå på att Gud kan använda dem till välsignelse fortfarande trots att de är lätt begagnade.”

Annons

Sångerna är från den klassiskt kristna repertoaren och sjungs tre- och fyrstämmigt, ibland i lätt barbershop-stil. Ackompanjemanget utgörs av piano och kontrabas. Det kommer också att bjudas på dragspelsmusik.

Som vanligt blir det kaffeservering och till allas glädje information om den kommande Vårresan. Alla hälsas varmt välkomna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy