Annons

Annons

Annons

Tidaholm Centrum

Läsartext
Månadsmöte och auktion – Wahlström fick fart på budgivningen

Ordförande Gunilla Hårdberg hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Ett speciellt välkommen till Per Wahlström som ska vara auktionsropare och underhållare. Till justerare för dagens möte valdes Asta och Håkan Svensson.

Text

Detta är en läsartext.

Per Wahlström var inspirerande auktionsförrättare. Bild: Håkan Svensson

Annons

Från Tidaholms Sparbank kom Gunilla Karlsson och Johan Bondesson för att berätta om vikten av att upprätta en Framtidsfullmakt. Man berörde också bankfullmakt och arv. Tidaholms Sparbank bjöd dessutom på tårtan till kaffet.

Ordförande informerade om kommande resor och aktiviteter. Hon redogjorde även för vad som avhandlades på sista KPR-mötet, där bland annat planerna för Solvik diskuterades. På KPR ställde även föreningarna i KPR krav på protokollföring som stärker upp föreningarnas ärenden och frågor. Det diskuterades kring allvaret av att våra föreningar ska vara referensgrupper som tas på största allvar.

Annons

Annons

Per Wahlström startade sedan auktionsdelen med att berätta några roliga anekdoter. Det var ett dignande bord med av medlemmarna skänkta gåvor som bröd i olika former, inslagna hemliga paket, några slöjddetaljer och sömnad. Några brödkakor var märkta med extra nummer där en dragning gjordes med en fruktkorg som vinst. ICA Tidaholm, Toro Heminredning och Möbelköp hade också sponsrat med riktigt fina saker. Ordförande riktade ett särskilt tack till dem.

Auktionen bröts efter halva tiden, där god tårta med kaffe serverades. Efter detta återupptog Per auktionen och resterande saker såldes. Trots något färre mötesdeltagare än vanligt gick allt åt. Ordförande tackade Per för en god insats med en vacker blomsterbukett.

Till sist tackade hon även alla deltagare för visat intresse och avslutade mötet.

Därefter vidtog dragning av lotterierna, Fifty-fifty vanns av Göte Friman.

Från Tidaholms sparbank kom Gunilla Karlsson och Johan Bondesson för att berätta om vikten av att upprätta en framtidsfullmakt. Här tillsammans med ordförande Gunilla Hårdberg. Bild: Håkan Svensson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan