Annons

Annons

Annons

Annons

Valet i Tidaholm 2022

Insändare
Skäms politikerna över sin egen politik?

Nu är det valår och politikerna i vår kommun borde vara på hugget med att komma ut med sin politik. Men nej då.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det är val till hösten. Men den första av två lokala partidebatter i Tidaholm blev inställd.

Bild: Lennye Osbeck

Annons

Det ordnas en lokal partidebatt där alla partier ska få möjlighet att inför tidaholmarna komma ut med sin politik, ställa de andra partierna till svar och svara på frågorna från tidaholmarna.

Två partier väljer att redan från start inte ställa upp. Har SD svårt att få fram folk som vill och kan representera deras politik. Det har vi ju sett i flertalet kommunfullmäktige nu också att de inte har representanter på plats.

Annons

Annons

Vi Tidaholm, ja där är väl förklaringen desto tydligare, de har ju ingen egen politik att framföra och kan därför inte stå inför allmänheten och debattera.

I deras fall handlar det ju bara om att lyssna på tidaholmarna och vad händer då om det står flera personer på torget som vill olika…

De övriga partierna då som skulle varit med på debatten. Två dagar innan nås vi av nyheten att det ställs in för att alla partier utom ett har hoppat av. Varför? Ja det är vi många som undrar. När man som tidaholmare sett fram emot detta, förberett frågor och nu få möjlighet till att få klarhet i hur man vill rösta. Då ställer de in.

Undrande tidaholmare

Annons

Annons

Till toppen av sidan