Annons

Annons

Annons

Annons

Valet i Tidaholm 2022

Insändare
Stor majoritet var för att ställa in debatt

Svar till "Undrande Tidaholmare". Vad glad jag blir att du är en engagerade väljare som vill veta mer om politik. Det är viktigt för vår demokrati att fler bryr sig om just politik.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Patrik Kristoffersen upplyser att partierna var ense om att ställa in debatten eftersom prognosen visade på regnväder.

Bild: Josefin Berntsson

Annons

Då är jag också ganska säker på att du var med när Kristdemokraterna redan 14 maj drog igång valrörelsen på gamla torget. Där bjöd vi in till samtal och diskussion för alla intresserade.

Vad gäller den planerade debatten så togs beslut om att ställa in mot bakgrund av rådande prognos som visade på ett mycket dystert väder under lördagen. Att veta att endast några droppar skulle falla nämnda dag är en förmån som är få förunnat.

Annons

Annons

En majoritet av de deltagande partierna var överens om att ställa in och att skyndsamt meddela berörd personal. Den demokratiska principen om majoritets avgörande fick helt enkelt råda. Utskick om taget beslut gjordes strax därpå och jag vill tro att alla partier som visste om beslutet under onsdagen också tog sitt ansvar och spred budskapet så att så få som möjligt kunde missa denna info.

Hoppas att du har möjlighet att vara med på nationaldagsfirandet i Bruksvilleparken. Där har du möjlighet att träffa flera partier och ställa frågor eller komma med kritik. Det går bra att vara anonym även där.

Patrik Kristoffersen, KD

Annons

Annons

Till toppen av sidan