Annons

Annons

Annons

Valet i Tidaholm 2022

Satsning på unga väljare - läs VB:s journalistik gratis digitalt inför valet

Den 11 september går Sverige till val - och för att hjälpa yngre läsare att få koll ger vi nu dig som är mellan 18 och 25 år möjligheten att läsa VB gratis.

Erbjudandet är inte längre aktuellt.

Bild: Karolin Johansson, Robert Eriksson

För oss på redaktionen är valet en stor händelse som vi hårdbevakar både före och efter valdagen den 11 september. Nu vill vi göra det enklare för dig som är yngre och kanske rent av förstagångsväljare att sätta dig in i den lokala politiken. Västgöta-Bladet erbjuder dig som är mellan 18 och 25 år att ta del av vår journalistik digitalt utan kostnad fram till valet.

– När jag själv skulle rösta för första gången tyckte jag att det var knivigare att skaffa sig koll på valen till kommun och region - det var den lokala tidningen som hjälpte mig att bilda mig en uppfattning då. Jag hoppas att det här erbjudandet kan vara till samma nytta för Tidaholms unga medborgare, säger VB:s chefredaktör Patricia Svensson.

Annons

Annons

Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Bild: Robert Eriksson

Prenumerationen är tidsbegränsad och avslutas automatiskt efter valet - du behöver alltså inte själv säga upp den.

– Engagemang och intresse för lokalsamhället brukar sällan saknas när man är yngre, däremot har man inte alltid den ekonomiska möjligheten att skaffa sig en prenumeration. Därtill kanske man inte ännu har satt sig in i vad vi som lokal nyhetsförmedlare erbjuder - vi vill med den här satsningen ge fler möjligheten att upptäcka vår lokaljournalistik och därigenom förhoppningsvis få bättre kött på benen inför valet, säger Patricia Svensson.

Här hittar du erbjudandet

Prenumerationen ger dig tillgång till allt innehåll på vastgotabladet.se. Vill du läsa via vår nyhetsapp laddar du ner den här, via Google Play eller Appstore.

Bild: Karolin Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan