Annons

Annons

Annons

Skaraborg

Klart: Hon blir ny chef för Ung Företagsamhet i Skaraborg

Nu står det klart vem som tar över stafettpinnen som regionchef för Ung Företagsamhet Skaraborg – och det finns redan stora planer för nästa läsår.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla koncepten inom UF, säger Eva Guggenheim, som tillträder som ny regionchef i augusti.

Text

Eva Guggenheim, ny regionchef för Ung Företagsamhet Skaraborg, tar över efter Louise Samuelsson, tidigare regionchef.

Bild: Pressfoto

Annons

Med SM-vinst och en EM-vinst har Ung Företagsamhet Skaraborg gjort ett namn för sig, skriver man i ett pressmeddelande.

Nu står det klart att den nuvarande regionchefen Louise Samuelsson lämnar som regionchef på Ung Företagsamhet Skaraborg (UF) – och med över 40 sökande blev det till slut Eva Guggenheim som tar över stafettpinnen.

– Det känns väldigt bra att lämna över till Eva. Hon har kompetens inom skola och företagande och viktigast av allt den rätta kämpaglöden och drivkraften, så att fler unga får chansen att utveckla sitt entreprenörskap, säger nuvarande regionchef Louise Samuelsson i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Enligt Eva Guggenheim, som tillträder den 15 augusti, har man redan planer på hur Ung Företagsamhet Skaraborg ska utvecklas.

– Vi hoppas passera 1000 elever på gymnasiet där vi testar UF-företagande på Naturvetenskapsprogrammet och Estetiska programmet i Gymnasiearbetet. I grundskolan genomför vi första gången Skolhackathon med Dalénium Science Center där eleverna löser samhällsuppdrag i Minecraft, säger tillträdande regionchef Eva Guggenheim.

Närmast kommer Eva Guggenheim från Ung Företagsamhet som projektledare mot gymnasiet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan