Annons

Annons

Annons

Framtiden för Fröjereds skola

Insändare
Här är alla våra "vänner"

Svar till Patrik Kristoffersen: Vi instämmer med Patrik Kristoffersen om att det nu är dags att lämna denna debatt här, speciellt då det nu kommit in härskarsteknik i debatten och det är inget vi vill bidra till. Därför vill vi bara klargöra en punkt först och sedan tydliggöra våra källor till vår undersökning.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vänsterpartiet Tidaholm.

Bild: Privat

Annons

Du nämner Ammarnäs skola som ett exempel på en annan liten skola i landet. ”Ammarnäseleverna” har 9 mil till nästa skola förutom sin byskola och till den åker de från åk 3, en dag i veckan, för att kunna komplettera med klasskamrater och behöriga lärare.

Så våra källor: Vi har läst protokoll från motsvarande barn och utbildningsnämnden i alla Skaraborgs kommuner. Vi har även varit i kontakt med en hel del människor i olika befattningar och med olika kunskap och infallsvinklar i frågan. Bland annat dessa, av Patrik våra så kallade kollegor och vänner: Maria Malmberg ( C ), Ordförande utbildningsnämnden Essunga kommun Ann-Christine Fredriksson (M), Ordförande KS Barn- och Ungdomsutskott Hjo kommun Harald Lundqvist, skolchef Karlsborgs kommun Mario Melani (S), Ordförande i barn- och skolnämnden Lidköpings kommun Lotta Grönlund Plöen (M), Ordförande Barn- och Utbildningsnämnden Skara kommun Leif Lagergren Skolchef, Götene kommun Isabella Carlén (KD), ordförande för nämnden utbildning, kultur och fritid Götene Kommun Leif Carlsson Utbildning- och kulturchef, Töreboda Kommun Maria Appelgren Utbildningschef, Utbildningsförvaltningen Mariestads kommun Anders Karlsson (M), Ordförande Barn och utbildningsnämnden i Skövde kommun Eva Dahlgren ( C ), Barn- och utbildningsnämndens ordförande Falköpings kommun Peter Jonsson (M), Bildningsnämndens ordförande Vara kommun

Vänsterpartiet Tidaholm

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan