Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm Centrum

Insändare
Många som värnar dessa frågor tycker det var bra med ett pridetåg

Svar till Vänsterpartiet. Syftet med pridetåget på Torggatan är att lyfta allas lika värde och stötta HBTQIA+ rörelsens arbete. En värld där kärlek inte har några gränser och att man har rätt till att vara sig själv, det är något som borde vara en självklarhet.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Thomas Gustafsson

Annons

Det är heller ingen annons och om skribenten var uppmärksam hade de sett att hashtaggarna alltid används. Vi ser inte alls detta som något skämtsamt jippo. Och att skilja på sak och person är något som flera skulle behöva bli bättre på.

Förra året innan och efter pridetåget på Torggatan blev det också många ifrågasättanden, dock så verkade det inte som då att någon annan förening eller några andra personer själva vill ordna ett pridetåg i Tidaholm till nästkommande år. Det vi som var där märkte var att de som känner tillhörighet till HBTQIA+ rörelsen tyckte det var fint och bra att ett pridetåg i Tidaholm blev anordnat och fick frågan om det skulle anordnas nästa år igen.

Annons

Annons

Det har varit och kommer fortsatt vara helt opolitiskt, då allas lika värde, rätten till att få vara sig själv och att kärlek inte har några gränser är en självklar mänsklig rättighet, och ska inte kunna användas i såväl politisk eller ekonomisk vinning.

Vänsterpartiet och alla de andra partierna, andra föreningar, företag och privatpersoner som vill engagera sig är varmt välkomna, för det finns en önskan att få fira och bli uppmärksammade här i sin egen hemstad, Tidaholm.

Torggatan gör Tidaholm

Annons

Annons

Till toppen av sidan