Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Alla människors lika värde är det viktigaste!

Svar till "Nyinflyttad Tidaholmare" Vi förstår delvis din tanke att det är bra att någon tar tag i och ordnar ett pridetåg. Men att ta ifrån Prides syfte och göra det till ett kommersiellt jippo känns fel.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vi anser att politiken som förs är viktigare än en prideparad, skriver Vänsterpartiet.

Bild: Sara Johari

Annons

Pride är inte bara en parad, pride är tillexempel föreläsningar, talare, aktiviteter för att utmana fördomar allt för att öka människors kunskap för att på så sätt minska diskriminering och utanförskap, inte att få merförsäljning av kickbikes.

Men absolut är det superviktigt att även företagare tar initiativ och jobbar för alla människors lika värde.

Annons

Att kommunen kan göra mer för alla människors lika värde, ja absolut. Men där anser vi att politiken som förs är viktigare än en prideparad. Men givetvis det ena behöver inte utesluta det andra och kommunen har då ett återkommande evenemang "Tillsammansveckorna" som är just fokus att lyfta människors förståelse och kunskap inom de olika diskrimineringsgrunderna. Det arbetet anser vi är jätteviktigt och något vi tycker att kommunens personal med bland annat Malin Gustafsson i spetsen gjort riktigt bra.

Alla människors lika värde är det viktigaste, kan vi alla hjälpas åt att jobba för det har vi snart ett mer inkluderande Tidaholm.

Vänsterpartiet Tidaholm

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan