Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Missnöjesyttring över chefskap: ”Vad hände sedan?”

Jag läste i tidningen 16 maj 2022 att kommunledningen har tagit emot en skrivelse från anställda på Tidaholms museum och Barnens hus.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten vill få svar hur det blir med ledningen för verksamheten på Tidaholms museum.

Bild: Thomas Gustafsson, Fredrik Sandquist

Annons

De hade förlorat förtroendet för Pema Malmgren och ansåg henne olämplig som förvaltningsledare, står det bland annat i brevet författat för en dryg månad sen och hade följande formulering: "Vi har förlorat förtroendet för Pema Malmgren och anser att Pema Malmgren är olämplig som förvaltningsledare utifrån flera års misskötande av förvaltningens organisation ekonomi och personalpolitik. Vi anser att Pema Malmgren både indirekt och direkt har förhindrat en sund utveckling av verksamheterna hämmat en professionell ekonomisk förvaltning och skadat hälsa och välmående i personalgrupperna. Vi anser att det inte längre är försvarbart att behålla Pema Malmgren som förvaltningschef”.

Annons

Annons

LÄS OCKSÅ: Personal på museet missnöjda med högsta chefen: "Har förlorat förtroendet"

LÄS OCKSÅ: Pema Malmgren bemöter kritiken: "Situationen frustrerande för oss alla"

Efter att detta kom i tidningen den 16 maj 2022 har vi inte hört något om Pema Malmgren är fortfarande kvar som förvaltningsledare. Det är ni politiker som skall se till att de på muséet och barnens hus får en ny ledare som dom kan samarbeta med och som lyssnar på dem.

Som skattebetalare vill man höra om det ekonomiska läget, räcker de 6,5 miljoner kronorna för alla felbeställningarna.

En undrande skattebetalare

Annons

Annons

Till toppen av sidan