Annons

Annons

Annons

Ingmarstorp

Insändare
Strävt dansgolv i Tidaholmsparken: ”Ökar risken för krämpor”

Man kan undra varför dansgolvet i Tidaholmsparken ska behöva vara så strävt att dansa på. Vi som dansar nu tillhör ju den äldre generationen och många har fått krämpor lite här och var!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten vill ha lite lenare golv i Folkets park i Tidaholm.

Bild: Per Ström

Annons

Det kan vara allt från ryggbesvär till höfter och knän. Man kan undra varför inte detta åtgärdas trots en del påpekande. Det kan ses som en självklarhet att ansvarig personal ser till att dansbanan håller god standard och har lagom glid. Det är ju bara i "yttersvängen" som detta behöver åtgärdas. De som "buggar" dansar ju i centrum av dansbanan så där behövs ingen behandling!

Annons

Det var många som på senaste dansen ser fram emot att Herrljunga Folkets Park öppnar upp igen. Deras dansbana är helt "outstanding"! Vad gäller Falköpings Folkets Park så har de mestadels en riktigt bra dansbana. Detta gäller för övrigt i hela denna region! Så nu är det upp till bevis för Tidaholmsparken!

Annons

Vad gäller mottagandet och servicen för övrigt i parken så är denna svårslagen. En eloge till all berörd personal. Till sist påminns om att det är vi seniorer som betalar inträde och köper fika i pausen som ser till att denna trevliga umgängesform fortfarande finns kvar och förhoppningsvis så kommer att förbli under många år framöver!

Dansare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan