Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
Kjell och Gunilla underhöll på Allträffen

Pingstkyrkans Allträff har startat upp för hösten. Först ut som gäster var Kjell och Gunilla Lindstedt från Holsbybrunn.

Detta är en läsartext.

Kjell och Gunilla Lindstedt stod för underhållningen på Allträffen i Pingstkyrkan.

Bild: Privat

Annons

De har gästat Tidaholm flera gånger tidigare i olika sammanhang. Ett härligt sångarpar som sprider glädje med sin sång. Kjell ackompanjerar på elpiano och flera gånger bjöd han också på trumpetsolo. Sånger som sjöngs var bland annat ett medley om himmelen innehållande Underbara land, Mitt hem är där på den andra stranden och På vägen hem. Vidare sjöng paret Mount Calvary, Jag lyfter ögat mot himmelen, Jag har hört om ett land, Lita på Gud.

Annons

Annons

Kjell som är uppvuxen på Åland sjöng sin egen sång Åland i mitt hjärta och Gunilla framförde i ett härligt tempo en egenskriven sång Så tacksam som handlar om allt det goda hon fått med från sin barndom. Inte minst en tro på Gud.

Så tacksam var också temat för samlingen. Kjell höll en appell om mycket han mött i livet. Mycket som kunde gjort honom bitter men där han genom förlåtelse idag kan känna frid. Tacksamheten handlar också om hur han för mindre än ett år sen diagnostiserades med en svår sjukdom, fick genomgå plågsam behandling och operation. Flera läkare har sagt att hans läkningstid och tillfrisknande är inget annat än ett mirakel.

– Jag vet ju att det är Gud som gjort undret, säger Kjell, och honom vill vi sjunga och vittna om.

Runt kaffeborden hade alla mycket att prata om efter sommarens uppehåll. Kjell och Gunilla tackades med en varm applåd och när samlingen var slut gavs tillfälle att köpa cd-skivor med mera.

Gitt Nielsen Karlsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan