AnnonsGarderobsfabriken

De löser ditt förvaringskaos: ”Designar optimal garderob för dig”

En platsbyggd garderob kan optimera din förvaring, fungera som en snygg inredningsdetalj och höja värdet på bostaden. Garderobsfabriken i Skövde har hjälpt många kunder att skapa unika garderober.

– Vi hjälper till att designa en optimal garderob för dig, säger säljaren Emanuel Wallerman på Garderobsfabriken i Skövde.

Allt fler upptäcker fördelarna med att överge traditionella standardgarderober och i stället satsa på skräddarsydd förvaring. Det finns mycket att tjäna för den som satsar på en platsbyggd garderob, berättar Adam Zäll, vd på Garderobsfabriken.

En ofrånkomlig fördel är att du kan ta tillvara på utrymmet hemma så effektivt som möjligt.

– Med en måttanpassad och platsbyggd garderob kan man själv planera precis hur inredningen ska se ut. Den blir mycket mer praktiskt, för man använder ytan på ett helt annat sätt och får därmed plats med fler grejer, berättar han.

Bildgalleri: Inspireras av andra skövdebors drömgarderober här

Inbäddat innehåll

Ett annat stort plus är att garderobens yttre kan designas och anpassas efter dina önskemål och därmed bli en personlig inredningsdetalj.

– Man kan designa dörrarna på det sätt man själv vill så att man får fram sin personliga stil. En platsbyggd garderob blir dessutom en värdeökning på huset eller lägenheten, säger Adam.

Designa din egen drömgarderob – testa Garderobsfabrikens ritverktyg

För den som behöver inspiration och idéer om vilka typer av garderober som är möjliga att skapa är det läge att besöka Garderobsfabrikens butik i Skövde. Butiken är utformad som ett showroom där kunderna kan inspireras av olika förvaringslösningar och material.

– Många av de produkter som vi har visste kunden kanske inte ens att de fanns. Om det är något som kunden letat efter blir det en väldigt positiv känsla när vi kan leverera något man inte lyckats hitta hos någon annan leverantör, berättar säljaren Emanuel.

Läs mer om Garderobsfabriken i Skövde här

Vill du komma igång med planerna direkt finns ett ritverktyg på företagets hemsida. Där kan man designa sin garderob hemma och beställa direkt, eller använda verktyget som en grund för att få en uppfattning av lösning och pris innan man åker till butiken.

– Många som kommer till butiken har redan börjat skissa på en garderob i vårt ritprogram och kommer förbi för att klämma och känna på materialet. Andra har frågor och vill ha hjälp med att rita upp garderoben som de har i åtanke. Vi hjälper till med allt, säger Emanuel.

Designa din egen drömgarderob – testa Garderobsfabrikens ritverktyg

En platsbyggd garderob blir en värdeökning på huset eller lägenheten

I ritverktyget är det enkelt för säljarna att rita upp den garderob som kunden önskar.

– Det är ett otroligt bra redskap. Kunderna har upplevt att processen går betydligt snabbare med ritverktyget. Det gör att de får en bättre överblick över hur garderoben kommer att se ut och vilket pris som gäller.

Få inspiration och be om offert här

Inbäddat innehåll

Fakta

Om Garderobsfabriken

Garderobsfabriken är ett lokalt företag som tillverkar alla skjutdörrar i egen fabrik i Skövde. De säljer garderober över hela Sverige, har butiker i Skövde och Örebro, och erbjuder allt från mätning till färdigmonterade garderober. Företaget har utvecklat ett ritverktyg för att kunden ska kunna sitta hemma i lugn och ro och planera sina garderober.

Testa ritverktyget och designa din egen garderob här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Västgöta-Bladets redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan