Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Åtgärder görs men allt syns inte i media

Jag blir något förvånad över raljanta tonen och ordvalet från insändarskribenten "Tidaholmare" som anser att politikerna agerar som skrämda möss inför buset på stan.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Peter Friberg (M) hoppa att övriga vuxna hjälper till och tar ansvar för vårt gemensamma Tidaholm. Det krävs samverkan på bred front.

Bild: Claes Rydholm

Annons

Det dialogmöte som nämns var till för att företagare, butiksägare och allmänhet tillsammans med kommunala tjänstepersoner, politiker och andra myndigheter som polisen och räddningstjänsten både skulle informera varandra om vad som sker och vilka åtgärder som görs, samt kommer att behövas göras ytterligare.

Det är många åtgärder mellan de kommunala förvaltningarna och andra myndigheter som sker, vilket kanske inte alltid syns i media, men som trots det genomförs utan att nämna vilka.

Annons

Annons

Personligen är jag ofta "ute stan" olika tider på dygnet för att både observera och samtala med såväl ungdomar och som vuxna. (Även i andra bilar än den gamla Chevan...)

Vidare hoppas jag att även övriga vuxna hjälper till och tar ansvar för vårt gemensamma Tidaholm och de barn som är på glid.

Peter Friberg (M) ordförande i social- och omvårdnadsnämnden

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan