Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd nordost

Läsartext
Missionsförsamlingen: ”En trygg plats”

Fröjereds missionsförsamling har valt styrelse för 2023 och sammanfattat 2022.

Auktion, tältmöte och måndagscafé har funnits på agendan vilket skapat en trivsam social samvaro.

Detta är en läsartext.

Fröjereds missionsförsamling beskrivs som en plats där Jesus är i centrum och där man vill vara en en trygg plats för församlingens medlemmar och bygdens invånare.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Fröjereds missionsförsamling har hållit årsmöte. Tomas Ödvall, församlingens ordförande, hälsade alla välkomna. När årsberättelsen lästes upp blev det en tillbakablick på det gångna året. Bland annat anordnades det en auktion och loppis under våren som resulterade i en välbesökt dag. En tältmöteshelg på Annefors under fyra varma och härliga sensommardagar har också lagts till handlingarna. Vidare har det startat upp ett Måndagscafé för daglediga. Detta har varit uppskattat och flera bybor har tittat in och fikat tillsammans.

Annons

Annons

Olika val gjordes, bland annat valdes styrelsen som består av Lovisa Holmlind, Urban Lennartsson, Filip Paulsson, Wiveka Johansson, Gustav Skatt, Tomas Ödvall, Per-Olof Wind, Simon Ödvall och Oskar Pilfalk.

Några av medlemmarna hade fått i uppgift att beskriva Fröjereds missionsförsamling:

Vi är en brokig skara människor i olika åldrar och livssituationer som önskar vara en gemenskap där alla kan få känna sig hemma och hitta sig en plats. Med Jesus i centrum vill vi vara en trygg plats för församlingens medlemmar och bygdens invånare. En församling för hela livet, i tro och tvivel, i sorg och glädje.”

Varmt välkommen till vårt missionshus!

Ewa Lennartsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan