Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd sydost

Läsartext
Gästspel i Gälleberg – Glenn och "Mussla" lockade fram skrattattacker

Daretorps bygdegård arrangerade i lördags ett evenemang då föreningen gästades av Glenn Hysén och bohuslänningen Peter "Mussla" Karlsson. Många gick nog hem med träningsvärk i magen efter alla glada skratt

Detta är en läsartext.

Glenn och Mussla tillsamman med tre representanter från arrangören Daretorps bygdegård, Therese Cedin, Susanne Karlsson och Yvonne Andersson

Bild: Privat

Annons

I den fullsatta bygdegården roades publiken av Glenn & Musslas prat med varandra från scen och bygdegården fylldes av skratt ett oräkneligt antal gånger under kvällen.

Glenn berättade minnen från sin tid som fotbollsspelare från tiden i IFK Göteborg och svenska landslaget till livet som proffsspelare i europeiska klubbar i Holland, Italien och England. Åhörarna fick följa med från IFK Göteborgs sensationella vinst i UEFA-kubben 1982 till Glenns tid som lagkapten i Liverpool FC.

Annons

Annons

Glenn berättade också om många spelare och tränare han mött under sin karriär. Förutom minnen från många minnesvärda fotbollsmatcher och känslan av att spela på de stora arenorna ute i Europa berättade Glenn om många komiska händelser och hyss som skett även utanför planen vilket lockade publiken till många skratt. Historierna om fotbollslivet blandades med många vitsar i sann Göteborgsanda. Publiken var hela kvällen delaktiga och kom med många roliga frågor och inspel.

Glenn Hysén spred glädje med sitt lättsamma sätt. Bild: Anna Thorén

I föreställningen ingick även ett musikquiz som leddes av Peter "Mussla" Karlsson. Efter att svaren rättats stod det klart att tre lag fått lika många poäng och tävlingen måste därför avgöras av en skiljefråga och en person från varje lag som fått högst poäng fick äntra scenen. Skiljefrågan bestod i att ett intro spelades och den person som först kunde identifiera låten och sedan sjunga refrängen vann tävlingen.

Lag Quistegården var snabbast och avgick därför med segern i detta inte alltför seriösa quiz.

Showen var slut framåt midnatt och många gick nog hem med träningsvärk i magen efter alla glada skratt under kvällen.

Annons

Förutom kvällens show bjöds på tacobuffé och senare på kvällen kaffe och kaka.

Yvonne Andersson

Bygdegården var välbesökt. Bild Therese Cedin

Glenn Hysén och Mussla. Bild: Yvonne Andersson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan