Annons

Annons

Annons

IFK Skövde

Rykte: IFK-tränaren blir kvar i Sverige – tar över rivalen

Att han ska lämna är redan klart. Men vart Henrik Signell ska ta vägen efter jobbet i IFK Skövde är ännu höjt i dunkel. Nu ryktas det dock att han bli kvar i Sverige och kan ställas mot IFK Skövde kommande säsong.

Text

Henrik Signell ska lämna IFK Skövde efter säsongen. Men vart hamnar han?

Bild: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Annons

Henrik Signell kom till IFK Skövde som ersätter för Jonas Wille inför säsongen 2019/2020 och har efter det lett IFK Skövde till två raka SM-finaler. Nu är han inne på sin tredje och sista säsong i IFK Skövde, som med tre omgångar kvar ligger sexa i Handbollsligan.

Men efter tre år på posten som huvudtränare för IFK Skövde stod det i vintras klart att Henrik Signell inte kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben när hans går ut i sommar.

Annons

Annons

Istället har IFK Skövde gett sig ut på en tränarjakt.

Samtidigt har det framkommit fler olika rykten kring vad Henrik Signell kommer att ta sig an för nästa uppdrag efter jobbet i Skövde.

– Jag har inget annat klart, jag är öppen för vad framtiden kan bära med sig. Vi får se om det blir handboll eller inte, men det är fortfarande långt kvar av den här säsongen så jag har inte undersökt mina alternativ. Jag fokuserar på IFK Skövde fram tills att jag inte är kvar här längre, sa han själv om framtiden när det blev klart att det inte skulle bli någon fortsättning i Skövde.

Nu har ett nytt rykte poppat upp kring IFK Skövde-tränaren. Enligt Sportbladet har rykten florerat kring att Henrik Signell är aktuell för att ta över en av rivalerna i Handbollsligan, nämligen Alingsås HK.

Tidningen har förgäves sökt Henrik Signell för en kommentar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan