Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Insändare
Kommer svar på frågan den 24 april?

Igen kom frågan upp i senaste kommunfullmäktige. En interpellation, alltså en fråga/frågor som kräver ett utförligt svar, ställdes till oppositionsrådet Ingela Backman. Frågan gäller följetongen ”Långsiktiga strukturella förändringar”.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tidaholms kommunfullmäktige.

Bild: Claes Rydholm

Annons

Interpellationen är saklig och tydlig att förstå, och det borde inte vara så svårt för S att komma med ett klart svar på frågorna som ställs.

Första meningen i svaret från S låter så här: "Intressant att vedertagna ord och begrepp kan vålla sådant huvudbry", med andra ord: är ni i majoriteten så inkompetenta att ni inte vet vad vi menar?  Sen kommer en lång "förklaring" som egentligen säger: "vi vill inte svara på frågorna", vi vill bara "se över", "titta på" och "vända på stenar".

Annons

Annons

Frågan kommer upp i kommunfullmäktige den 24 april i stora salen i Stadsbiblioteket.  Som vi vet är detta offentligt, så alla har möjligheten att närvara och se ”spektaklet live”.  Ett annat alternativ är livesändningen på Tidaholm kommuns hemsida.  Jag välkomnar alla väljare att hålla koll på kommunens politiker som har fått förtroende.

Fortfarande fundersam

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan