Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Läsartext
SPF föredrar Solvik framför Midgård som särskilt boende

SPF Seniorerna i Tidaholm föredrar Solvik framför Midgård som ett framtida särskilt boende i Tidaholm.

Det framkom vid höstens första sammankomst.

Detta är en läsartext.

The Spinning Wheels underhöll på SPF:arnas första höstmöte i Villan.

Bild: Alf Bogren

Annons

SPF Seniorerna i Tidaholm hade nyligen sitt första program för hösten i Villan. Ordförande Agneta Hendrikson kunde hälsa drygt hundra deltagare välkomna. Enda problemet var att värmen var tryckande.

Programmet innehöll musik från 1950-60-talet, ”som vi aldrig glömmer”. Det passade publiken mycket bra med musik, som de flesta kände igen från sin ungdom. Fyra musikanter spelade och sjöng av hjärtans lust. Gruppen, bestående av fyra glada herrar kallar sig ”The Spinning Wheels”. Det blev flera extranummer.

Annons

Annons

När man lyssnat till musiken berättade Agneta om vad som händer med det kommunala äldreboendet. SPF föredrar Solvik.

Några höghus vill vi inte ha, och vi vill heller inte behålla Midgård. Vi kan tänka oss Hellidshemmet, som erbjuder en fin miljö. Lindängen vill vi också behålla. En konsekvensanalys är viktig där man väger in olika åsikter”.

Agneta lyssnar till de synpunkter som KPR diskuterar. SPF Seniorerna har också kontakt med social- och omvårdnadsnämnden och med kommunen i allmänhet.

En seniormässa för alla äger rum den 5 oktober i Stadsbiblioteket och i Disponentvillan. Programmet är mycket omfattande med Eva Eriksson som moderator. Utöver ett digert program serveras också mat med mera.

Lars Hjertén

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan