Västgöta-Bladet

Annons

Ägarskifte för 1920-talshus i Kinnarp, Slutarp – priset: 975 000 kronor

Ägarskifte för 1920-talshus i Kinnarp, Slutarp – priset: 975 000 kronor

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Deras sång ska sprida julglädje på marknaden

Den som besöker Tidaholms julmarknad i helgen kommer också att kunna lyssna till skön stämsång, när två rutinerade sångerskor intar scenen tillsammans.

Vem har det mest julpyntade huset?

December är månaden då husen lyser upp i mörkret. En del nöjer sig med julstjärnor och ljusstakar, andra tar det betydligt längre - går all in och pyntar upp till taknocken.

Wow, kolla vad mycket lussekatter - skicka in ditt bidrag du också!

Det klöste till i mejlboxen och vällde in bilder på mysiga missar som alla kandiderar till Årets Lussekatt 2019. Men vi vill ha fler bidrag - så fortsätta bomba vår mejl med era bästa bilder.

Maskerade rånare slog till mot Eriksons chark: ”Fick med sig en stor summa pengar”

Två maskerade män rånade Eriksons chark i Nossebro natten mot torsdagen. Butiksägaren – som bor i samma fastighet – blev hotad och rånad på en stor summa pengar.

Löneöversynen en besvikelse för många sjuksköterskor

Löneöversynen är en besvikelse för många av Vårdförbundets medlemmar på Skaraborgs sjukhus. Ett stort antal medlemmar uppfyller kriterier för att anses som särskilt yrkesskickliga, men får inte del av ett lönepåslag som är kopplat till detta.

Domarprofilens hårda kritik: "Det är ren och skär åldersdiskriminering"

Fotbollsdomaren Jesper Bankemyhr, 36, ville efter ännu en fin säsong ta nästa kliv i karriären – men Svenska fotbollförbundet tycker att han är för gammal.
Nu riktar domaren hård kritik mot SvFF – och funderar på att lägga av.
– Jag älskar att döma, men när de stänger dörrar på grund av något som jag inte kan påverka så känns det väldigt tufft, säger Jesper Bankemyhr.

Tidaholmarna om flytten av fabriken: ”Sådana här saker gör att småorter dör ut”

Nobias besked om att flytta kökstillverkningen från Tidaholm till Jönköping slog till hårt. Tidningen har pratat med kommunen, företaget, facket och de anställda, men det finns också många åsikter på sociala medier.

Fin samling på Allträffen trots återbud

Det blev en fin samling på senaste Allträffen. Trots återbud från bokade gäster som planerat "Sånger och dikter i advent" så blev det ändå just det.
Artikel 2 av 9
Deras sång ska sprida julglädje på marknaden
Tillbaka till startsidan